Universitat Rovira i Virgili

PREMIS SANT LLUC

Les característiques dels nous ensenyaments impartits a la Facultat inclouen la presentació i defensa del treball de fi de grau (graus de Fisioteràpia i de Nutrició Humana i Dietètica) o del treball de fi de grau/màster (amb matrícula URV): grau de Medicina, màster en Envelliment i Salut, màster interuniversitari en Ciències del Sistema Nerviós: Neurotoxicologia, Neuropsicofarmacologia, Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica, Neurorehabilitació i màster interuniversitari en Condicionants Genètics, Nutricionals i Ambientals del Creixement i del Desenvolupament. Alhora, les mencions europees del nostres doctorands representen una qualitat sobreafegida en la recerca de postgrau.

En aquest nou escenari es planteja una nova proposta per reconèixer l'esforç i premiar els millors treballs presentats durant cada curs acadèmic.

La Fundació Privada Universitària Sant Joan, la Fundació STS i la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut participen en la dotació dels Premis Sant Lluc, que cada any convoca el centre per contribuira la formació dels alumnes de la Facultat, amb una clara motivació científica i acadèmica.

Premis Sant Lluc 2020

Resolució i lliurament dels Premis Sant Lluc 2020:

RESOLUCIÓ FUNDACIÓ PRIVADA UNIVERSITÀRIA SANT JOAN I FACULTAT DE MEDICINA I CIÈNCIES DE LA SALUT

Treball fi de Grau de Medicina
Treball fi de Grau de Nutrició Humana i Dietètica
Treball de fi de Màster

RESOLUCIÓ FUNDACIÓ STS

Treball de fi de Grau de Fisioteràpia


Premis Sant Lluc 2018

Resolució i lliurament dels Premis Sant Lluc 2018:

La Fundació Privada Universitària Sant Joan ha lliurat els dos premis als treballs de grau de Nutrició Humana i Dietètica, que han estat per a Mar Gargallo i per a Maria de la Serra Basora i Núria Lladó. També s'han entregat els dos premis de fi de grau de Medicina: un per a Òscar Alfami i Cristina Aljama i l'altre per a Raül Sánchez. El Premi Dr. Rodrigo Miralles de recerca en fisioteràpia, atorgat per la família Miralles, ha estat per al treball de Laura Menés i Sergio Pedraza. Finalment, el premi al millor treball de fi de grau de Fisioteràpia, que lliura la Fundació STS, ha anat a parar a Laia Claverias.

Llegiu la notícia sencera a la URV@

PROGRAMES DOCENTS DE LA FACULTAT