Universitat Rovira i Virgili

PREMIS SANT LLUC

Les característiques dels nous ensenyaments impartits a la Facultat inclouen la presentació i defensa del treball de fi de grau (graus de Fisioteràpia i de Nutrició Humana i Dietètica) o del treball de fi de grau/màster (amb matrícula URV): grau de Medicina, màster en Envelliment i Salut, màster interuniversitari en Ciències del Sistema Nerviós: Neurotoxicologia, Neuropsicofarmacologia, Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica, Neurorehabilitació i màster interuniversitari en Condicionants Genètics, Nutricionals i Ambientals del Creixement i del Desenvolupament. Alhora, les mencions europees del nostres doctorands representen una qualitat sobreafegida en la recerca de postgrau.

En aquest nou escenari es planteja una nova proposta per reconèixer l'esforç i premiar els millors treballs presentats durant cada curs acadèmic.

La Fundació Privada Universitària Sant Joan, la família Miralles-Rull i la Fundació STS participen en la dotació dels Premis Sant Lluc, que cada any convoca el centre per contribuira la formació dels alumnes de la Facultat, amb una clara motivació científica i acadèmica.

Premis Sant Lluc 2019

Envieu la vostra sol·licitud – data límit 9 d’octubre de 2019

Premis Sant Lluc 2018

Resolució i lliurament dels Premis Sant Lluc 2018:

La Fundació Privada Universitària Sant Joan ha lliurat els dos premis als treballs de grau de Nutrició Humana i Dietètica, que han estat per a Mar Gargallo i per a Maria de la Serra Basora i Núria Lladó. També s'han entregat els dos premis de fi de grau de Medicina: un per a Òscar Alfami i Cristina Aljama i l'altre per a Raül Sánchez. El Premi Dr. Rodrigo Miralles de recerca en fisioteràpia, atorgat per la família Miralles, ha estat per al treball de Laura Menés i Sergio Pedraza. Finalment, el premi al millor treball de fi de grau de Fisioteràpia, que lliura la Fundació STS, ha anat a parar a Laia Claverias.

Llegiu la notícia sencera a la URV@

PROGRAMES DOCENTS DE LA FACULTAT