Universitat Rovira i Virgili

INFORMACIÓ IMPORTANT PELS ALUMNES DE PRIMER (NOU ACCÉS)

CURS 2022-2023

BENVINGUTS I BENVINGUDES

En aquest espai trobareu informació pel curs 2022-23 per als graus de la FMCS:

Des del moment en què et matricules tens un correu electrònic de la URV i accés al Moodle. És molt important que activis el teu accés digital, el consultis i facis tots els teus tràmits a través d'ell.

  • INFORMACIÓ SOBRE LA MATRÍCULA

Pots consultar el calendari de la matrícula a l'enllaç següent:​

https://www.urv.cat/media/upload//arxius/gestio_academica/automatricula/calendari_matricula_grau.pdf

Des de la Secretaria de Gestió Acadèmica de Campus us enviaran informació específica a cadascun/a, però podeu consultar la informació general a la següent adreça web:

https://www.urv.cat/ca/estudis/graus/admissio/matricula/

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a la Secretaria de Gestió Acadèmica del Campus Bellisens.

  • JORNADES D'ACOLLIDA (Conèixer la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut)

En aquesta jornada se us donarà tota la informació essencial per començar el curs. Consulteu el programa de les Jornades d'acollida del:

  • INICI DE LES CLASSES

El dia 19 de setembre s'iniciaran les classes de les assignatures de primer curs dels Graus de Medicina, Fisioteràpia i Nutrició Humana i Dietètica.

  • CALENDARI ACADÈMIC, HORARIS DE CLASSE I CALENDARIS D'EXÀMENS

Al web de la facultat (www.fmcs.urv.cat) podreu trobar la informació referent als horaris de classe (UNTIS), agendes acadèmiques, calendaris d'exàmens i calendari acadèmic.

L'assignació dels grups es comunicarà per part del deganat a la pàgina web de la facultat.

En el següent enllaç podreu consultar la Guia Docent del vostre Grau amb informació important sobre el desenvolupament i avaluació de les assignatures.

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a l'Oficina de Suport al Deganat deganat.salut(ELIMINAR)@urv.cat

  • CURS FONAMENTS CIENTÍFICS PER A CIÈNCIES DE LA SALUT. CURS ZERO PER FISIOTERÀPIA

Presentació. Objectius:

L'assignatura Fonaments científics per a ciències de la salut és una assignatura extracurricular, totalment GRATUÏTA. Està adreçada especialment als estudiants de primer curs del Grau de Fisioteràpia que podrien tenir dificultats en les assignatures del Grau que utilitzen eines matemàtiques bàsiques, fonaments físics o conceptes científics essencials. L'objectiu és anivellar els coneixements matemàtics i físics dels estudiants amb una formació curricular de diferent procedència i així facilitar l'aprofitament de les assignatures del pla d'estudis del Grau i, alhora, reduir l'abandonament dels estudis.

Metodologia:

El curs es desenvoluparà en grups petits per a una atenció més personalitzada i, per aquest motiu, el límit de places és de 50 alumnes. Com a motivació addicional, hi haurà una puntuació afegida de fins a 0,5 punts a la nota final de l'assignatura de "Física i biomecànica per a Fisioteràpia" per aquells alumnes que assisteixin a un mínim del 80% de les classes presencials, realitzin les activitats telemàtiques proposades i superin l'examen final que garanteix l'assoliment dels coneixements bàsics.

És recomanable que realitzin el curs TOTS els alumnes que accedeixen a l'ensenyament a través de:

També s'adreça a tots alumnes repetidors de l'assignatura "Física i biomecànica per a Fisioteràpia" i als que, tot i no complir cap dels criteris anteriors, ho creguin convenient per a la seva preparació (només si queden places disponibles).

Prova de nivell inicial: 

El 20 de setembre de 2022 de 16:00 a 18:00 h farem una prova de nivell inicial (Aules 1202 i 1203 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus). Aquesta prova de coneixements científics bàsics és MOLT RECOMANABLE per a TOTS els alumnes que us matriculeu al primer curs del Grau de Fisioteràpia (nou accés) ja que servirà com a indicador sobre la conveniència de cursar aquesta assignatura. És MOLT recomanable que curseu l'assignatura Fonaments científics per a ciències de la salut tots els alumnes que no assoliu una determinada puntuació en aquesta prova inicial.

Inscripció:

Per a fer la inscripció heu d'enviar un correu electrònic amb el vostre nom i DNI a l'adreça susana.buenafuente(ELIMINAR)@urv.cat. Podreu fer la inscripció, com a màxim, fins el 4 de d’octubre a les 13:00 h.

Desitgem que aquesta iniciativa us resulti interessant i esperem trobar-nos tots el dia 20 de setembre a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus.

Dates: del 20 DE SETEMBRE al 17 DE NOVEMBRE.

Horaris:

Consulta aquí el teu horari del Curs 0.

  • CURS FONAMENTS CIENTÍFICS PER A CIÈNCIES DE LA SALUT. CURS ZERO PER NUTRICIÓ HUMANA I DIETÈTICA

Presentació. Objectius:

L'assignatura Fonaments científics per al Grau de Nutrició Humana i Dietètica. Curs 0 és una assignatura extracurricular, totalment GRATUÏTA. Està adreçada especialment a l'alumnat de primer curs del Grau de Nutrició Humana i Dietètica que podrien tenir dificultats en les assignatures del Grau que utilitzen eines matemàtiques bàsiques, fonaments físics o conceptes científics essencials. L'objectiu és anivellar els coneixements científics bàsics, de matemàtiques, química i física de l'alumnat amb una formació curricular de diferent procedència i així facilitar l'aprofitament de les assignatures del pla d'estudis del Grau i, alhora, reduir l'abandonament dels estudis.

Metodologia:

El curs es desenvoluparà en grups petits per a una atenció més personalitzada i, per aquest motiu, el límit de places és de 50 alumnes.

Com a motivació addicional, hi haurà una puntuació afegida de fins a 0,5 punts a la nota final de l'assignatura de "Química i Física Aplicada" per tot l'alumnat que assisteixi a un mínim del 80% de les classes presencials, realitzin les activitats telemàtiques proposades i superin l'examen final que garanteix l'assoliment dels coneixements bàsics.

És recomanable que realitzin el curs TOTS els alumnes que accedeixen a l'ensenyament a través de:

Prova de nivell inicial: 

El dilluns dia 5 de setembre de 2022 de 17:00 a 19:00 h farem una prova de nivell inicial, Aules 1102 i 1103 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus). Aquesta prova de coneixements científics bàsics és MOLT RECOMANABLE per a TOTS els alumnes que us matriculeu al primer curs del Grau de Nutrició Humana i Dietètica (nou accés) ja que servirà com a indicador sobre la conveniència de cursar aquesta assignatura. És MOLT recomanable que curseu l'assignatura Fonaments científics per al Grau de Nutrició Humana i Dietètica tota aquella persona que no assoleix una determinada puntuació en aquesta prova inicial.

Inscripció:

Mitjançant aquest enllaç abans del dia 1 de setembre de 2022 a les 13:00h.

https://forms.office.com/r/idsR8Bae9C

Horaris:

Consulta aquí el teu horari del Curs 0.

Desitgem que aquesta iniciativa us resulti interessant i esperem trobar-nos tots el dia 5 de setembre a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus.

Des del moment en què et matricules tens un correu electrònic de la URV i accés al Moodle. És molt important que activis el teu accés digital, el consultis i facis tots els teus tràmits a través d'ell.