Universitat Rovira i Virgili

ALIMENTS I SALUT

ENLLAÇ A LA INFORMACIÓ I RESERVA D’ACTIVITATS

La Facultat de Medicina i Ciències de la Salut ofereix a les escoles activitats de promoció d'una nutrició saludable realitzades per estudiants de quart del Grau de Nutrició Humana i Diètètica i supervisades per professorat de la Universitat Rovira i Virgili.

Les activitats estan previstes per ser presencials a les vostres aules, no obstant, estem preparats per adaptar i oferir a les escoles activitats virtuals o semi-presencials si la situació sanitària ho requerís. Teniu dos períodes on poder incloure l’activitat a la vostra programació: Novembre i Març. Només cal que ens digueu quin periode us va millor i us proposarem les dates concretes.

Si esteu interessats en conèixer totes les activitats i fer una reserva en aquest enllaç hi trobareu la informació segons el centre d’interes i l’edat de les nenes, nens, nois i noies.

A més, en aquest vídeo us podeu fer una idea del funcionament i objectius de les activitats, si voleu més informació, envieu un correu a pcomunitaries(ELIMINAR)@urv.cat