Universitat Rovira i Virgili

ALIMENTS I SALUT - CURS 20-21 - RESERVA D'ACTIVITATS

La Facultat de Medicina i Ciències de la Salut ofereix a les escoles activitats de promoció d'una nutrició saludable realitzades per estudiants de quart del Grau de Nutrició Humana i Diètètica i supervisades per professorat de la Universitat Rovira i Virgili.

Sabem que aquest curs serà diferent, per això ens hem volgut adaptar i oferim a les escoles activitats virtuals, però que inclouen interacció amb les vostres aules. Les activitats consten de dues sessions de vídeo amb continguts dinàmics sobre l’objectiu de l’activitat i reptes pels alumnes. Tota la informació i feedback es publicarà també en un blog a disposició dels professors, pares i alumnes.

Els estudiants del Grau de Nutrició Humana i Dietètica estaran pendents dels reptes dels vostres alumnes durant la setmana que trieu per fer l’activitat, i donaran el feedback. Teniu dos períodes on poder incloure l’activitat a la vostra programació: Novembre i Març. Només cal que ens digueu quin dia de la setmana us va millor i us proposarem les dates concretes.

Aquestes son les activitats segons el grup d’edat i l’objectiu, reserveu la vostra ara!

RESERVA RESERVA RESERVA

En aquest vídeo us expliquem el funcionament i objectiu de les activitats, si voleu més informació, envieu un correu a pcomunitaries(ELIMINAR)@urv.cat