Universitat Rovira i Virgili

ASSOCIACIÓ D'ESTUDIANTS DE CIÈNCIES DE LA SALUT

L'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut és una agrupació d'estudiants universitaris de caire social, científic i cultural.

L’AECS és una entitat prestadora de serveis a la joventut, apolítica, aconfessional i sense ànim de lucre, integrada a l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears i a la Societat Andorrana de Ciències.

A l'AECS volem aprofundir en el coneixement de la realitat de la salut en l'àmbit territorial. Per això donem suport al desenvolupament cultural, científic i social de comarques, regions i països d'arreu del món, i col·laborem amb entitats i associacions que treballen per potenciar la salut i la qualitat científica i educativa. També fomentem la cooperació amb altres associacions i societats estatals i internacionals d’aquest àmbit.

Som presents en nou universitats (UB, UAB, UPF, UdG, UdL, URV, UIC, UVic i UIB) i apleguem estudiants de medicina, biologia, biotecnologia, fisioteràpia, nutrició, biologia humana, etc. Ens dividim en quatre seccions territorials (una per província) i en sis grups de treball temàtics:

Si voleu rebre més informació sobre la secció territorial d'AECS a Reus-Tarragona, no dubteu a enviar-nos un correu a presidencia.reustarragona(ELIMINAR)@aecs.org.
També podeu trobar informació al nostre web: www.aecs.org.